Despierre Design grafisch ontwerp, druk en belettering

ABOUT US

“Action speaks louder than words but

not nearly as often.”

©Mark Twain

Reeds meer dan 10 jaar doorkruisen we het Vlaamse landschap op weg naar nieuwe meetings of uitvoeringen. Wat oorspronkelijk begon als een klein bureau met een paar klanten is na verloop van tijd uitgegroeid naar een vaste waarde met meer dan 350 actieve klanten. De basisprincipes van in het begin blijven we tot op heden nog steeds bewaren; eerlijke prijzen en uitstekende kwaliteit. U kan bij ons terecht voor zowel het grafisch ontwerp, druk als belettering. Wij ontwerpen en beletteren alles in eigen beheer, voor het effectief drukken van drukwerk werken we samen met een aantal partners.

Vragen? Neem zeker contact op, na een bespreking  maken we altijd kosteloos een offerte op maat.

ONTWERPSTUDIO

IDEETJES?

Het grafisch ontwerpen is een van de 2 grote pijlers binnen ons bedrijf.  We zijn er dan ook trots op dat sommige van onze ontwerpen internationaal hoge ogen gooien.  Voor het grafisch ontwerpen werken we uitsluitend met de allerlaatste software van Adobe. Dit bied de  voor de klanten de garantie dat steeds de laatste technieken mogelijk zijn EN dat uw ontwerpen overal ter wereld geopend kunnen worden.

Zit uw productie in het buitenland maar wenst u het grafisch ontwerp in België te houden (omwillen van taalproblemen) dan vormen onze opmaakbestanden geen enkel probleem om bv te openen in het Verre Oosten.

DRUKWERK

ZOMAAR WAT INKT OP PAPIER?

NEEN! Drukken is nog steeds een vak apart, vandaar dat wij dit uitzonderlijk niet in eigen huis doen. Voor zowel offset als digitale druk werken we samen met een aantal partners. Deze bedrijven ken ik al jaren persoonlijk waardoor een optimale kwaliteit gegarandeerd is.

Bij ons geen online drukkerij waar je een nummer bent maar gedreven mensen met een passie voor hun vak zonder dat de prijs abnormaal veel hoger is.

BELETTERING EN VISUELE MEDIA

OPVALLEND OF NET SOBER?

De tweede grote pijler is een uit de hand gelopen hobby.  Een belettering van een auto of bedrijfsgebouw is telkens een nieuwe uitdaging en bied ook vele mogelijkheden. Laat net dit de triggers zijn die mij gedreven houden en dan weet je dat we dit met zeer veel passie doen. Geen werk is werkelijk te klein of te groot. Wenst u een kleine sticker voor op de achterruit of een belettering van een groot bedrijfspand, geen enkel probleem. De productie gebeurd in eigen huis waardoor we scherpe prijzen kunnen aanbieden. Weinig of geen grafische bureau's kunnen zowel het ontwerpen als de productie EN de uitvoering van een belettering zelf uitvoeren.

FAQ

DOMME VRAGEN BESTAAN NIET.

Een vaak voorkomende vraag is of men verplicht is om de ontwerpen ook effectief bij ons te laten uitvoeren (drukken of beletteren).

Het antwoord is duidelijk: NEEN. Als klant heeft u bij ons de volledige vrijheid om ergens anders de effectieve uitvoering te laten uitvoeren. Wij bieden het drukken of beletteren aan als een extra service zodat u geen (dure) extra tijd moet steken in het opvragen van offertes en de opvolging van de productie.

KLANTEN